Lediga uppdrag

Global Puls AB är ett växande vårdföretag i Sverige både inom slutenvård och primärvård. Vi  försöker att finnas nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett innovativt, stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Företaget har nu blivit en del av Almega och tecknat kollektivavtal med vårdföretagarna. Vi planerar att utveckla fysisksjukvård och webbaserad sjukvård både inom Sverige och utanför svenskagränser. I vårt Projekarbete ingår att etablera en modern, fysisk vårdcentral i Stockholm och webbaserad vårdcentral för alla. Syftet är att vårdcentralen skulle kunna erbjuda sjukvård både till de som söker hjälp på plats och de som behöver hjälp online. Vi kommer online att ta emot patienter även från andra lander framför allt mellanöstern. Vårdcentralen behöver skaffa en egen hemsida på flera olika språk. Kravet är att våra medarbetare kan flera språk flytande bland annat engelska, urdu, hindi, punjabi, pashto, persiska och svenska.

Vi söker därför 4 nya medarbetare på följande tjänster.

 1. Projektledare IT, programvaruutvecklare/planerare utredare
 2. Legitimerad läkare som projektledare affärsutveckling
 3. Projektledare, Health Care Manager
 4. Marknadsanalytiker och marknadsförare / Team superviser

Var med och designa din arbetsvardag tillsammans med oss i detta nystartade projekt. Kanske vet du någon mer som också skulle passa för uppdraget? Vi ser gärna att ni söker tillsammans!

Du kommer att starta upp, driva och utveckla projektet och leder företaget till ett av ledande sjukårdsföretag i Sverige. Vårt uppdrag är att alla ska få en modern, patientsäker, personcentrerad, trygg och samordnad primärvård som präglas av en helhetssyn. En god sammanhållen nära vård utan onödiga resor till sjukvården. Vår målsättning är även att närvård leder till ökad samverkan mellan vårdgivarna samt bidrar till ökad trygghet och tillgänglighet för den enskilda individen och närstående. Vi planerar även för ett nära samarbete och kollegial samverkan mellan teamets läkare och övriga läkare på vårdcentralerna.

Om dig:

  1. Projektledare IT, programvaruutvecklare
   Du är flerspråkig och expert på att utveckla programvara/ hemsida med tidigare arbetserfarenhet inom branchen.
  2. Legitimerad läkare som prjektledare affärsutveckling
   Du är flerspråkig legitimerad läkare med erfarnehet av sjukvårdssystem i mellanöstern.
  3. Projektledare, Health Care Manager
   Du är flerspråkig med en god erfarenhet av sjuvårdsregler, sjukvårdstillstånd, HR frågor internationellt.
  4. Marknadsanalytiker och marknadsförare/ team superviser
   Du är flerspråkig och erfaren teamledare och kunskap som marknadsanalytier

  Du har ett uttalat intresse av att vara med och utveckla vården i samarbete med den kommunala och internationella hälso- och sjukvården, men också erfarenhet och kunskap som sträcker sig över andra typer av tillstånd . Du har en god kunskap om sjukvårdens gränssnitt och ser möjligheter i detta snarare än hinder. Vi ser dig som en tydlig lagledare som förmår teamet att känna arbetsglädje och sätta patienten i fokus. Alla fyra lediga tjänster  är på 100% men sysselsättningsgradens fördelning kan diskuteras. Vi ser fram emot din ansökan! Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer mellan människor. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

  Arbetslivserfarenhet

  Arbetslivserfarenhet krävs

  Om lön

  Fast månadslön

  Om anställningsvillkor

  100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning

  Kontaktinformation

  Kontaktpersoner

  Alex Sajjad V.D Global Puls AB, Telefonnummer: Tfn 0727299786

  Shazia Nasim, personalchef Global Puls AB, Telefonnummer: Tfn 0700902786

  Fackliga kontaktpersoner

  Läkarförbundet, Telefonnummer: Tfn 08-790 33 00

  Företagets adress

  Stavangergatan 60 164 38 Kista Stockholm, Sverige.

  Postadress

  Stavangergatan 60 164 38 Kista Stockholm, Sverige

  Sök jobbet senast 30 oktober 2017

  Ange referens

  Arbetsgivarens hemsida: www.globalpuls.se